joi, 7 iulie 2011

..ei si despre ele

Io ori am inebunit, ori lumea de langa mine a luat o razna ?!?! Un amic scoate azi la mezat un subiect foarte interesant si anume: Femeia cu multi parteneri e considerata curva?
Acum, bineinteles ca statutul de curva si cum ajungem sa o catalogam asa, este interpretabil, mai ales daca aprecierea vine din partea unora, care in loc sa se pise din picioare, se considera sanki atractivi, cool si in trend, dandu le castig de cauza si implicit stisfactii, unora care.... dupa ce beau o apa minerala si ragaie, miroase a pula! Ne place sa filozofam, sa ne dam cu parerea si chiar sa parem interesanti, insa omitem un aspect fooooaaaarte important...acela cum ca, datorita acestei lipse de naturalete, bun simt, verticalitate si omenie, rasa umana se confrunta cu reale probleme sociale. Rata divorturilor creste alarmant, conceptul de familie s a dus pe pula iar noi o ardem in viteza pacalindu ne ca suntem bine in relatii homosexuale sau mai rau, facand sex cu minori. Tragedia este ca aperem la posturi de televiziune, in presa scrisa sau in diverse cercuri sociale si in loc sa combatem aceast flagel, pe noi ne intereseaza doar rating ul, popularitatea creata si cate like uri am strans pe Facebook. Fara sa par misogin si dorind sa mi exprim o parere personala intr un mod extrem de sincer, eu am convingerea ca echilibrul unui cuplu si succesul unei vieti de familie armonioase este dat de o femeie ce prin reale calitati, evidentiaza verticalitate, onoare, sinceritate si fidelitate. Sigur ca numai un barbat cu picioarele pe pamant, masculin si matur poate completa aceasta echipa de succes. Din pacate in timpurile actuale degenerarea i a proportii alarmante si specimene multiple ce din frageda pruncie au fost ...ori in zodia fatalaului, ori arestati pe balcon de parinti, nu prea au socializat cu pizde si....acum dorind sa si alimenteze niste frustrari, se dau ei intelegatori si tandri cu unele care au centura neagra la muie in 100 de cluburi. Nu zic sa fim extremisti, deoarece nu fac apel la perioada in care femeile nu aveau nici macar drept de vot, dar hai in pula mea sa ne vedem si lungul nasului, ca m am saturat sa tot aud de Oana Zavoranu si alte degenerate ce pecetluiesc asa zisul statut de femeie moderna. Pana la urma...cand pleci de la OTV la Antena 1 si pe drum mai sugi o pula.... scuza ma, dar nu am cum sa te apreciez. In fine, ma lungesc si pierd ideea, asa ca decat sa ti iei un Mercedes E220 D crem, ce cu siguranta dupa numarul de kilometrii a fost "taxi" in germania, eu zic ca mai bine ai o relatie cinstita cu un Logan albastru pe la vreo 7-8 mii de km, ce chiar daca a avut 2 propietari inainte, este inmatriculata si are carte service ;)

P.S. Daca pentru multi dintre voi, domnisoara din imagine este o dragutza sensibila, blajina si sfioasa, sunteti vai de capu' vostru!!!!!

3 comentarii:

  1. mi-a placut comparatia ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Închipuie-ţi tu, dragă Răzvan, că ăi de văd imaginea cu don'şoara n-o să zică iooote bă tăticule unde era pioasa. No, o să zică "ce-aş fute-o p'asta". Şi la modu' la care orice plasto-transformată strâmbă dar blondă cu ţâţele mari este luată drept starletă porno, la modul la care toţi incompetenţii se cred mari macho, cuceritori şi atât de potenţi că nu mai stau pantalonii pe ei atunci da, indiferent cu o dai, cum o'ntorci toate femeile cu mai mulţi parteneri sunt curve.:) chiar dacă o fac din plăcere sau pe bani sau din plăcere pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai asta e problema draga mea...ca aia care sunt baietii de se chisii din picioarii, or sa zica, insa majoritatea, spun doar in gand...clipind afectat cand suspina ca vulpea care nu ajunge la struguri. Ideea era alta...insa nu as vrea sa cred ca omenirea gandeste doar cu ea inauntru sau in drum spre....(inauntru). Exista oameni echilibrati, ce din frageda pruncie sau nu numai, si au impamantenit principii si valori solide. Acum, daca nu mai e asa....pula mea, ce sa mai zic???

    RăspundețiȘtergere