joi, 16 februarie 2012

draga mea, stefan mincu ilie,


O sa ma adresez tie cu aceasta ultima ocazie, insa de data aceasta in scris, deoarece m ai convins ca... in baza unui dialog civilizat, ai lacune mari in raportarea actiunilor tale la etaloane de comportament civilizate si universal valabile. Probabil ca ai avut o copilarie nefericita si nu ai avut bicicleta, sau probabil ca in timpul gimnaziului, colegii te marginalizau, deoarece... la fel cum tu singurel mi ai spus... la cei 26 de ani ai tai, inca te consideri un copil maltratat. Ce s a intamplat in urma incidentutului de la Grizzly, cu siguranta a fost un accident si o slabiciune din partea mea, facand oficiul de gazda pentru cineva...ce cu siguranta nu are o experienta de viata care sa l faca constient de relatiile interumane si nici un fel de forma de bun simt. Am inteles ca ai avut o problema cu mine, cu toate ca nu am inteles deloc motivul, insa....sincer...cand vrei sa curtezi o domnisoara, nu subminezi autoritatea celui cu care a venit la masa si nici nu incerci sa crezi ca poti afecta personalitatea celor din jur, prin jigniri directe la adresa lor. Iti recomand sincer sa incerci sa ti pui in valoare suma calitatilor tale (in cazul in care ele exista realmente) sau sa incerci adoptarea unui comportament verbal si al unui limbaj al trupului, care sa te scoata pe tine in evidenta intr un mod placut si atractiv.

Este gresit si deloc de apreciat, sa accepti invitatia, chiar si a unui necunoscut, la un pahar de vin, iar in acelasi timp sa l jignesti de fata cu alte persoane. Cu siguranta insa, daca educatia dobandita pana la aceasta varsta, exista cu adevarat in structura ta spirituala, nu ai fi adoptat acest comportament josnic si ai fi fost intr o relatie armonioasa cu propria ta "masculinitate"! Evident ca, necunoscandu te, eu am inteles tardiv! Este vizibil deasemenea, ca lipsa de intelegere a acestor aspecte, te au determinat sa postezi a 2a zi dupa conflict, din proprie initiativa, poze pe Facebook cu tine... Victima!!! ...sa te duci la mami si la tati plangand, dupa care la politie. Este de a dreptul lipsit in totalitate de masculinitate iar aceasta actiune, reprezinta o dovada clara a prezentei sindromului Klinefelter, adica:
 


Baietii cu sindromul Klinefelter au testicule mai mici decat normal si in general pot fi infertili, iar pentru a procrea sunt nevoie de tehnici speciale de fertilizare
     
Afectarea mentala,emotionala si comportamentala
Cei ce sunt afectati de acest sindrom par sa aiba abilitati reduse in urmatoarele domenii: dificultati in dezvoltarea limbajului si un vocabular destul de sarac;  incetinirea procesului de gandire, dificultati in rezolvarea unor probleme sau in abilitatea intocmirii unui plan; dificultati in controlul impulsurilor; un timp de raspuns mult mai mare; dificultati in rezolvarea simultana a mai multor sarcini.   
Ei pot avea si o serie de probleme emotionale, mergand de la un comportament rusinos si imatur pana la anxietate si agresivitate verbala. De asemenea ei pot avea probleme in integrarea lor sociala, ceea ce duce la o serie de probleme la scoala sau in alte ocazii ce implica socializarea. Este un risc pentru dezvoltarea unor afectiuni psihiatrice, cum ar fi anxietatea, depresia, abuzul de alcool sau droguri...


Probabil ca ai crezut si in continuare crezi ca ai dreptate, insa in realitatea, ai primit 10% din ceea ce meritai. Sunt convins in acelasi timp ca aceasta cultura de strada si experienta de viata, fac parte de asemenea din multitudinea lispurilor tale. Dupa cum am mai spus, daca stiam cine esti si care iti este caracterul, l as fi invitat atunci la masa si pe unul dintre parintii tai, ce cu siguranta te ar fi urecheat in momentul in care ai inceput sa te pierzi efectiv in relatia cu propria ta personalitate si implicit cu persoanele care chiar se simteau bine pana sa incepi sa strici tu atmosfera. In fine, ce a fost a fost si nu ti port deloc pica. O sa vin la proces si am sa combat aceasta mentalitate gresita a ta, la un nivel ce cu siguranta este peste puterea ta de intelegere! ...cat despre ceea ce crezi ca poti tu sa salvezi din noptile in care suspini singur in pat si cu mana in chiloti, mergand cu mine la sala pentru un duel ca intre barbati sanki...sincer.....este imperios necesar, sa mi dovedesti intai, ca te ai inscris la scoala de baieti de la tine din sat, si poate....peste ceva timp, o sa incep sa iti trimit regulat, diverse texte pentru lectura si pentru stabilirea unor principii ce mi ar placea sa nu te mai puna in asemenea postura pe viitor. 


Recomandarea mea calduroasa stefan, este sa incepi abodarea relatiilor interumane cu sexul opus, intr o maniera sincera si optimista, sa activezi o dorinta vie de acumulare a numeroase abilitati in comunicare, sa ti imbogatesti limbajul si sa renunti sa mai porti parul in ochi. In ciuda a ceea ce consideri actualmente, m ai face mandru daca ti ai demonstra ca ai inteles ceea ce am enuntat in acest text si ar fi o adevrata forma evolutiva pentru entitatea ta umana, punerea in practica si realizarea unor fapte si actiuni demne de un barbat!!!!





P.S. chiar nu mi doresc sa ti trimit un martiosr de 8 martie draga mea, asa ca...te rog sa incerci sa revezi filmul Rambo, fara sa mai plangi!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu