duminică, 12 februarie 2012

hmmm, n ai cu cine!!!!

Mi se pare de cacat si titpic romaneste, ca un 9 to 5 guy sau ...un worker muritor de rand, sa judece un mare artist !!!! Ati generat vreodata un vibe in vreo latura artistica in urma caruia sa aveti un feedback world wide???? Ce sa mai zicem de Whitney Houston care ...nu numai ca ne a uimit de fiecare data cu performantele ei vocale si artistice, dar ...a si influentat pozitiv si a participat efectiv la promovarea si sustinerea unei ramuri artistice numita MUZICA!!! V ati trezit voi din toate ratele pe care le aveti la banci, sa vorbiti de un artist care a bucurat miliarde de oameni printr o particularitate extraordinara si o voce unica??? Intelegeti macar ca e urat sa judecati pe cineva pe care efectiv nu l cunoasteti si mai ales cand e vorba de un... universal musical icon..dupa cum au denumito unii care au inteles mostenirea lasata de ea pe aceasta planeta plina de voi???. OK, ca sa va explic altfel drawinistilor, orice artist cu adevarat artist, este intr o prima faza a vietii...un om aparent normal, dar cu un "ceva" deosebit ce zace in el si care pe parcursul vietii il transforma intr un om aparte cu un "ceva" aparte.  Exemplele sunt sute...de la Wagner la Michael Jackson si de la Amy Winehouse la Hemingway. Nu exista un artist complet care sa nu aiba o latura sau un comportament neinteles de mase. Intotdeauna, extrema de la polul opus, va face parte din personalitatea lui si va reprezenta intotdeauna un echilibru vazut si inteles numai de artist. Wagner lega femei de pian, Michael era ciudat in relatiile cu copiii, Amy la fel ca Whitney ...probleme cu drogurile, Hemingway cu bautura....si totusi, e de cacat sa aveti cutezanta de a deschide gura si a lansa pareri personale cu privire la comportamentul unui artist, atata timp cat pe voi nu v a afectat cu nimic, acea extrema de la polul opus al artistului. Tot de cacat mi se pare si faptul ca...in momentul in care Whitney sau Michael erau in topuri si va faceau viata mai frumoasa...deoarece ati dansat la bairame, v ati pupat, v ati indragostit si aveti amintiri de nepretuit ce au un background muzical in care ei si au pus amprenta, acum va place sa va credeti interesanti si cu pareri personale critice la adresa lor. Pacat!!!!

P.S. Diferenta dintre ei si voi...cu toate ca si ei au fost oameni...este ca ...intr adevar si ei faceau caca, insa mai aveau si acea particularitate extraordinara...pe cand voi....voi doar faceti caca si....atat!


Un comentariu:

  1. Prea multa dragoste si daruire, sacrificii si actiuni ce au facut-o sa-si piarda uzul ratiunii, toate pentru un barbat ce a condus-o incet, dar sigur pe drumul spre moarte...Sper sa traiasca timpul ce i-a mai ramas constient ca el este responsabil pentru distrugerea unui fenomen, "the voice"...era EA si apoi celelalte...

    RăspundețiȘtergere