joi, 26 august 2010

Chiar asa????

Voi chiar nu v-aţi săturat? Toate ştirile, toate întâmplările astea indiferent de domeniu...că au murit copii într-un incendiu la o maternitate, ca Boc a făcut şi a dres, că lumea stă la cozi, că e criză, că... In ţara asta nu se întâmpla nimic frumos?????? In mod normal când se întâmpla cate o tragedie, clar, cineva este de vină...cineva trebuie tras la răspundere, nu?...Stau de vorbă pe mess cu o prietenă, care-mi aduce la cunoştinţă o ştire..pur romanească! Inegalabilul primar al capitalei, Sorin Oprescu...acest Don Juan undercover, plin de pilde şi inţelepciune, se bagă unde nu-i fierbe oala făcând remarci deplasate la adresa uneia care a învins şi a sfidat orice forma logică referitoare la timp şi spaţiu, trăind cu corpul in 2010 şi cu creierul in 1995, Da, Bianca Drăguşanu.



Acum, sincer să fiu, chiar nu am pretenţii de la ea şi chiar recunosc ca mi-as dori să "vizitez" aceasta reuşită lucrare arhitecturala! Nu primăria capitalei, pe Bianca!!! ...Dacă sunteţi bărbat, spuneţi-o  Dom' primar pe faţă, sau daţi-i un telefon, că femeia răspunde, credeţi-mă! Genul ăsta politic murdar de a aborda problema, mi se pare josnic. Pană la urmă, sincer să fiu, nu am auzit din partea Biancăi vreo răutate cu privire la situaţia dezastruoasă a străzilor capitalei noastre sau să aducă vreo jignire (public) instituţiei pe care o conduceţi. Chiar credeţi că ăsta este un exemplu demn de un gentleman erudit ca dumneavoastră??? Ştiţi ceva, nu zic că nu aveţi dreptate, ...că in România se promovează non valori, e foarte adevărat...dar chiar asa de valoros vă credeţi încât să va luaţi de biata fată?? Cu ce v-a greşit? V-a refuzat cu ceva???? Biancăi, in afară că-i place să stea "in poartă", să clipească des aşa pe la emisiuni şi să-l facă cu nervii pe "vestitul creator de modă"...chiar nu a greşit cu nimic! Nu a delapidat sume uriaşe de bani, nu a jonglat bugete, nu şi-a depus candidatura la vreun partid anume...serios acum...la cum o cunosc eu săraca, s-ar putea nici măcar să nu ştie unde e primăria capitalei, deoarece e departe de Bamboo iar despre dumneavoastră să creadă ca sunteţi tatăl lui Bote, ...dacă va mai luaţi asa răutăcios de ea. Ok, ideea este alta! In tara asta, nimeni..adică NIMENI, nu face ce ar trebui să facă! Toţi funcţionarii se cred şefi, toţii pensionarii se cred politicieni, iar politicienii se cred Zei....însa ţara asta...tineretul, trebui să-i suporte pe ei????...Pană când băi nene? Acum şi primarul capitalei, este filozof şi critic monden???? pfaaaaa.


P.S. Dom' primar, lăsaţi mangleala şi daţi-ne şi nouă banii pe bucşi şi bielete!!!! Vă rugăm noi, ...un grup de cetăţeni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu