miercuri, 9 februarie 2011

un alt fel de....

Viata unora dintre noi, este in mare parte un drog extrem de nociv. Viata te poate influenta negativ, iti poate crea un miraj fals si poate genera chiar o stare...precum baloanele de sapun! Nu stiu cati dintre noi avem amintiri atat de multe si de placute, incat sa le putem compara cu insemnele lasate de un mesaj de dragoste ....cu un cui pe o banca sau pe un copac. Nu stiu pentru cati dintre noi, frumusetea si amanuntele unor lucruri frumoase ce ar trebuii sa conteze, ne tin in echilibru, aducandu ne zambetul pe buze. In majoritatea cazurilor, viata, a devenit o povara, un program ce necesita concentrare maxima si atentie deplina, un amalgam de compromisuri si un groaznic mod de a trai dupa niste reguli si impuneri trasate de unii, altii...sisteme de calcul si alte forme sintetice generatoare de rau. Bancile, firmele de asigurari, marile corporatii, au inceput sa devina pentru mine, privelistea acelor perfuzii si aparate dintr un salon de la sectia reanimare. Un intreg sistem elaborat care nu te lasa sa mori, dar nici sa traiesti!!! Ceva ce ti pompeaza in vene minciuni cu o eticheta pe care scrie... adevar! Ce trebuie facut pentru ca omenirea sa inteleaga ca homo sapiens nu este "programat" pentru "progresul" asta in asemenea viteza? Satisfactiile umane inca mai au la baza sintagma: "of, ce putin ne a trebuit sa devenim fericiti..." Din pacate, lucrul asta este din ce in ce mai rar, iar constientizarea esentelor umane satisfacatoare, este inlocuita cu acest "card de memorie" implementat inuman de sistemul actual. Va las sa urmariti un scurt metraj, dupa care o sa va mai spun ceva!


Sunt convins ca ...tot datorita indoctrinarii acestui sistem nociv, al acestui inuman mod de a ne duce zilele cu greu, multi dintre noi, privim aceste exemple, devenim pentru scurt timp nostalgici si visatori, insa imediat ce efectul trece, redevenim acei obedienti pioni care se trec singuri de pe pause pe play, in lupta asta cu acest sistem de trai actual, crunt si searbad! Hai sa renuntam odata se na mai pacalim, deoarece mi e frica ca o sa ne expire sufletele!!!!!!
Mi as dori sincer sa primesc comment uri in care sa citesc despre voi...cum ca ati hotarat sa va traiti viata altfel...nu stiu daca neaparat ca cei din acest clip, insa cu mai putine hatzuri si catuse la maini si la picioare, cu mai multe zambete si mai multe amintiri si satsifactii scrijelite frumos in carcasa sufletelor voastre gen: I really live my life!!!!
Va salut mai oameni buni!!!!

2 comentarii: