miercuri, 23 martie 2011

Cosmopolitan

 Se pare ca la origini si anume prin 1886, a inceput timida ca o publicatie de familie ce indruma femeile de pretutindeni spre progres si bunastare, vorbindu le despre cum sa coaca painea si cu ce anume sa se doftoriceasca. "Explozia" a venit odata cu anul de gratie 1960, cand femeile de pe planeta pamant, vizibil plictisite de monotonia unei vieti casnice, au decis sa si puna mainile in solduri si sa inceapa ...cu sparnceana in sus, sa atace subeicte precum sex, cariera, celebritate si chiar "independenta". Ok, toate bune si frumoase, iar pentru majoritatea acelora dintre noi, care facem pipi in picioare, chiar si un sentiment de mandrie...sa vezi cum jumatatea ta, are atitudine si un mod constructiv de a aborda stilul de viata modern....de a trata si a rezolva probleme si chiar de a salva situatii, ce pana la momentul respectiv, erau strict masculine. Iar e ok. Buuuuuun. Iata ca azi, in urma discutiei cu o reprezentanta a sexului frumos, curiozitatea imi este starnita in asa mod, incat incep un research lite la "abecedarul" cu pricina. Eeeee, aici e problema dragi pamanteni!!!! Nu mare mi a fost mirarea sa aflu ca in "almanahul minunat", in aceasta enciclopedie feminina ce pentru majoritatea femeilor moderne, este "my precious" decat biblia, exista retzete pline de daruire...despre "cum sa i faci sex oral cand vine obosit de la birou" sau "in ce pozitie sa stai cand vine acasa de la berea cu baietii"...asta in conditiile in care esti un exemplu clar si strict in urma deciziilor zodiacului cosmo si bineinteles, in situatia in care "cartea cartilor" nu vrea altceva, decat prietenia ta! Se spune ca.... cu o fractiune de secunda inainte ca creierul tau sa constientieze moartea, iti da drept cadou, un flesh video cu toate amintirile si momentele importante sau placute ale vietii. Cam asa a fost edificarea mea, in urma contactului cu maiestatea sa "cosmopolita"! ....in urma intrebarilor pe care mi le am pus in nenumarate posturi si chiar in viata mea de zi cu zi...la adresa degenerarii relatiilor intre sexe, in urma cresterii alarmante a problemelor de cuplu aparute din cauza renuntarii la statutul anatomic si nu numai ....cu care am fost inzestrati....de divinitate poate, by default. Publicatia asta, m a luminat!!!! Nu stiu despre voi, insa la mine...daca ar veni cineva sa mi spuna... "daca i  masezi clitorisul cu buricul degetului mijlociu, usor in sensul acelor de ceasornic, cu o viteza medie de 50 rotatii pe minut...dupa un minut si 48 de secunde, starea de fluiditate va creste simtitor, iar tu vei fi mandrul si apreciatul realizator al unui orgasm clitoridian, ce a avut un grad de seism...pe o scara de la 1 la 5, exact pe pozitia 4,78 pe scara blocului unde locuiti"!!!! Oooooau!!! Hai maaaaa.....Si iata cum ajungeti sa rada Simona Gherghe de voi, la minunata emisiuneeeeeee!!! ;)
Problema de dupa caterinca, este ca unele sunt "copile" si la 40 de ani si poate ca au nevoie de sfaturi, insa mi s ar parea normal sa le primeasca de la o prietena cu un "hard" mai mare si vaste experiente in domeniu, sau de la iubitul ei...si chiar daca si iubitul ei este pe o pozitie similara in ceea ce priveste experienta dintre picioare, sa lase sentimentele si dragostea sa o indrume cum sa o suga ...si in ce gama muzicala sa scoata sunetele generate de ...corpul acela strain din interiorul ei, nu?
Poate ca pentru majoritatea dintre voi doamnelor si pentru cativa dintre voi labusilor...sunt un misogin, insa e de a dreptul penibil, cand ai pretentia de la tine, ca esti un homo sapiens de succes....sa citesti gen..."zece sfaturi prin care i poti prelungii erectia" sau un "top al situatiilor care iti maresc libidoul". Ma lasi????
Sa ma gandesc cu teama ca peste 3 ani, distinsa publicatie.... va inventa o aplicatie pentru iphone, ce va v a spune cu precizie daca sunteti indragostita cu adevarat?  Sau poate il v a imbarliga pe Steve Jobs sa conceapa un adevarat device ce se va numi iGasm ....un generator de orgasme pe care le veti putea obtine cu un sigur click... daca l pozitionati intr o zona erogena, aleasa in urma unor settings uri. Ooooffffff....Da, stiu...ai racit draga mea si ai muci....pai da, esti om!!! De ce nu vrei sa ramai asa?



Un comentariu: